Gündem

Acun Ilıcalı Galatasaray'a kıyak geçti! Fatih Terim'e ön ayak olmuştu, şimdi Dursun Özbek'i mutlu edecek

FENERBAHÇE HABERLERİ... Galatasaray'ın imdadına Acun Ilıcalı yetişti. Dursun Özbek teşekkür edecek. Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesinde pay sahibi olan Acun Ilıcalı, bu kez de Galatasaray'ın kurtulmak istediği yıldız için harekete geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray için harekete geçiyor.

Acun Ilıcalı Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesinde pay sahibi olmuştu.

Ünlü televizyoncu bu kez de sarı-kırmızılıların kurtulmak için haftalardır takım aradığı Tete'nin aynı ekibe gitmesine ön ayak oldu.

Fotospor'da yer alan habere göre; Acun ve dolayısıyla kankası ve ortağı Esat Yontunç'la yakın dost olan Panathinaikos Başkanı Alafouzus bu ilişkilerini kullandı...

Galatasaray'ın deplasman uçaklarına binecek kadar yönetime yakın olan Yontunç'la Tete konusu konuşan Panathinaikos Başkanı işi en üst kademe bitirdi.

ACUN İLİŞKİYi ANLATMIŞTI

Acun Ilıcalı daha önce Terim'in, Panathinaikos'a gitmesinde nasıl aracı olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:

Başkanı Giannis Alafouzus da Fatih Terim de çok yakın dostum. Giannis Alafouzus’un sahibi olduğu SKAİ TV’de Mr. Survivor programını çekiyoruz. Program 6 yıldır 1 numarada. Tanışıklığımız bu programla başladı.

TAKIM UÇAĞINA ALINMAMASI İSTENDİ

Bu arada Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetimine girdiği dönemde Galatasaray'a yakın sosyal medya hesapları Esat Yontunç'un takım içindeki bilgileri taşıdığını iddia etti... yeni dönemde Yontunç'un takım uçaklarına bile alınmaması istendi.