Ekonomi

Aile Destek ödemesi bitti mi? Aile Destek ödemesi yapılmayacak mı, neden bitti? Aile destek ödemesi uzatıldı mı 2024?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenmekte olan Aile Destek ödemesi bitti mi? Sorusu, özellikle paketten yararlanmakta olan kişiler tarafından araştırılıyor. Peki, Aile Destek ödemesi bitti mi? Aile Destek ödemesi yapılmayacak mı, neden bitti?

Aile Destek ödemesi bitti mi? Sorusu, gündemde yer alan iddialar dahilinde araştırılıyor. Geçen yıl bir yıl uzatma kararı ile birlikte 2024 yılına kadar uzatılmakta olan Aile Destek ödemelerinin son durumu hakkındaki detaylar gündemde. Peki, Aile Destek ödemesi bitti mi? Aile Destek ödemesi yapılmayacak mı, neden bitti?

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ?

Aile Destek Programı kapsamında geçen yıl uzatılmakta olan 12 aylık ödeme dönemi, Haziran 2024'te sona erecek olup, bu dönemin ödemesi Temmuz ayında gerçekleştirilecektir. Temmuz 2024'te Aile Destek Programı sona erecektir.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN BİTECEK?

Bir yıl süreceği belirtilerek başlayan Aile Destek Programı'nın son ödeme tarihi açıklandı. Temmuz 2023'te başlayan ödemeler Temmuz 2024'te tamamlanacaktır. Buna göre Temmuz 2024'te Aile Destek Programı bitecektir.

TEMMUZ AYI AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ ÖDENDİ Mİ?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırıldığını belirtti.

Göktaş, bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu. Böylece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin sonuncusunun gerçekleştirildiği de duyuruldu.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI MI?

Aile Destek paketi ödemelerinin tekrardan uzatılmasına dair bir açıklama gerçekleştirilmedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından Aile Destek paketi ödemelerinin uzatılmasına ilişkin bir açıklama yapılmadı.