Siyaset

"AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer'den Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne Çevre Kirliliği Suçlaması: 'Didim'in Mavi Denizi Fos

"AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Doç. Dr. Umut Tuncer'in CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bir salvo daha geldi.

Loading...

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu MKYK Üyesi Doç. Dr. Umut Tuncer'den, geçtiğimiz haftalarda SGK olan prim borcunu gündeme getirerek ödeme çağrısında bulunduğu ve şimşeklerini üzerine çektiği CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi yönetimine yönelik eleştirilerine devam ediyor .Tuncer,  bu kez de Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni, Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm merkezlerinden biri olan ve her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Didim'in denizini foseptikle kirletmek ile suçladı.

Tuncer, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu iddia edilen ve daha önce çalıştırılmadığı öne sürülen bir arıtma tesisinin bulunduğu bölgeden çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaşarak, foseptiğin arıtmadan direkt denize boşaltıldığını ileri sürdü. “Didim’in mavi denizi kanalizasyon ile zehirlendi,” diyen Tuncer, bu durumun tam anlamıyla CHP zihniyetinin bir yansıması olduğunu vurguladı.

Tuncer, yaptığı açıklamada, “Didim, her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan bir cennet. Ancak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumsuz yönetimi nedeniyle bu eşsiz mavi deniz foseptikle kirletilmektedir. Bu, hem Didim halkına hem de tüm Türkiye’ye yapılmış büyük bir ihanettir,” ifadelerini kullandı.

(HABER: Eren Yiğit KADİFE)