Siyaset

AK Partili Savaş müjdeyi verdi: Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı devam eden 63 milyon TL yatırım bedelli Pınarbaşı Yüzme Havuzu inşaatını inceledi. Savaş, tesisin en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen Pınarbaşı Yüzme Havuzu inşaatı devam ediyor. 63 milyon TL yatırım bedeli olan, içerisinde 5 kulvarlı kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve 5 kulvarlı açık havuzu bulunan tesisteki çalışmaları inceleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yetkililerden bilgi aldı.

Savaş, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımı devam eden ve yatırım bedeli yaklaşık 63 milyon TL olan Pınarbaşı Yüzme Havuzumuzun inşaat alanını yerinde inceledik. İnşaat alanı yaklaşık 3 bin metrekare olan Pınarbaşı Yüzme Havuzumuz, 5 kulvarlı kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve 5 kulvarlı açık havuz olacak şekilde yapılması planlanmaktadır. En kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak bu önemli yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.