Siyaset

AKP’li eski vekil, Erdoğan ve ailesi aleyhine kitaplar yazan yazara kitap imzalattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve aile bireylerine yönelik çok sayıda hakaret içerikli yayını olan, Erdoğan ailesi hakkında tamamı iftiraya dayalı kitaplar yayınlayan Ergün Poyraz, AK Parti’nin önceki dönem Aydın Milletvekili Rıza Posacı ile bir araya geldi. Posacı’ya AK Parti teşkilatlarından büyük tepki var.

AK Parti’nin önceki dönem Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik iftira ve hakaret içerikli çok sayıda yayını olan Ergün Poyraz isimli şahıs ile bir araya geldi. Aday gösterilmeyince yaşadığı eksen kaybını Ergün Poyraz ile poz vererek sürdüren Posacı’ya AK Partililer yoğun tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik yayınladığı kitaplar gibi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e de yönelik, tamamı uydurma iddiaların yer aldığı kitabı imzalayan Ergün Poyraz’ın kitabı Posacı’ya vermesi büyük tepki topladı.

“Posacı derhal istifa etmeli”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik çok ağır ifadeler kullanan Ergün Poyraz’ı ağırlayan Rıza Posacı’ya büyük tepki gösteren partililer, “Rıza Posacı derhal istifa etmeli. Cumhurbaşkanımıza ağız dolusu hakaret eden biriyle poz veren birinin bizim partimizde yeri yok” ifadelerini kullandı.