Gündem

Ali Koç'tan Galatasaray'a bir transfer çalımı daha! Kostic sonrası 1.89'luk yıldız transferi bitiyor

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabet bir kez daha transfere yansıdı. Sarı-lacivertliler, Filip Kostic'in ardından sarı-kırmızılıların elinden o yıldızı da kapmak için kolları sıvadı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de transferin son gününde hareketli saatler yaşanıyor.

Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Saint-Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun ve Filip Kostic'le kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, transferin son gününde bir bomba daha patlatmak üzere harekete geçti.

Jose Mourinho'nun stoper talebi doğrultusunda harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, Galatasaray'ın da ilgilendiği Alexsandro için Lille'e resmi teklifini iletti.

Geçen sezon Fred ve Szymanski'yi ezeli rakibinin elinden kapan, bu sezon ise Oğuz Aydın ile Kostic'i Galatasaray'a bırakmayan sarı-lacivertliler, Alexsandro'yla Aslan'a bir çalım daha atmayı planlıyor.

Fransız ekibiyle görüşmeler yapılıyor. Jose Mourinho da oyuncuyla bir telefon trafiği gerçekleştirdi.

Sözleşmesi 2028'de bitecek oyuncu için yapılan teklif; satın alma opsiyonlu kiralama. Transfer gün içinde netleşecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Alexsandro, Lille formasıyla, bu sezon 7 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 90'ar dakika süre aldı.

Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe'yle oynanan Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu maçlarında da ilk 11'de yer almış ve karşılaşma sonuna kadar sahada kalmıştı.

Jose, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda oynadığı Lille maçlarında Alexsandro'nun performansını beğenmişti.