Gündem

Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anları

Kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun oğlu Marsel ile birlikte tatile gitti. Bodrum'da görüntülenen anne-oğulun plajda eğlenceli anları dikkat çekti.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil ile 2018'de hayatını birleştirmişti. İkilinin 2020'de oğlu oğulları Marsel doğmuştu.

Tosun, geçtiğimiz sene babası Kenan Tosun'un özel hayatıyla gündeme gelmişti. Kenan Tosun'un, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

"BANA HİÇ YAKIŞMAZ"

Yaşananların ardından bir AVM'de görüntülenen oyuncu, "Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna; "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burada konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" şeklinde yanıt vermişti

Ünlü isim, "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusu karşısında ise şu açıklamayı yapmıştı: O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaşlar? Tabii ki aynı projede yer alırım, değerlendiririm. Hiç konuşmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim. Anne ve Babamı bırakalım. Başka sorunuz var mı?

SOLUĞU BODRUM'DA ALDI

Milliyet'ten Kamil Sürer'in haberine göre 36 yaşındaki Cansu Tosun, önceki gün Bodrum’da objektiflere takıldı.

Oyuncu, Yalıkavak’da konakladığı otelin plajında oğlu Marsel ile kumda yürüdü. Anne-oğul, daha sonra birlikte kumdan kale yapmaya çalıştı.

Sıcak havadan bunalan Tosun, bir ara denize girerek serinledi. Ünlü isim, beyaz bikinisi ve fit haliyle de dikkat çekti.