Gündem

Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!

Galatasaray transfer sezonunu o kadar sönük geçiriyor ki sarı kırmızılı taraftarlar her gün sosyal medyada tepkilerini dile getiriyor. Uzun süredir Rennes takımında forma giyen Doue transferi için uğraşan İbrahim Hatipoğlu, bugün yaptığı açıklamada oyuncudan vazgeçildiğini duyurdu. Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ın Bodrum tatilini yarıda keserek İngiltere'ye uçtu. Liverpool, Brighton ve West Ham'ın peşinde olduğu milli futbolcu, Cimbom'u bir de kanat forvetsiz bırakabilir.

Transferde Galatasaray'ın suskunluğu sürüyor. Geçtiğimiz yılın şampiyon kadrosuna sahip takıma takviyelerin ne zaman yapılacağı da merak konusu olmaya devam ediyor. Erden Timur'un ayrılığı sonrası transfer komitesinin başına geçen Cenk Ergün ve İbrahim Hatioğlu ikilisi beklenen haberleri vermeyince eleştirilerin hedefi oldu.

Sağ bek mevki için düşünülen Guéla Doué'den de kötü haber geldi. Rennes Teknik Direktörü Stèphan, antrenman ve hazırlık maçlarında performansından memnun olduğu oyuncu için satılmaması yönünde rapor verince Cimbom'un işi zora girdi.

İbrahim Hatipoğlu, bugün akşam saatlerinde yaptığı basın toplantısında Doue transferinden vazgeçtiklerini duyurdu. Hal böyle olunca sarı kırmızılı taraftarlar zaten var olan tepkilerin sesini de yükseltmeye başladı.

WENDEL DE OLMAZSA İŞ ZOR! Öte yandan Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Wendel için de risk hala sürüyor. Oyuncu tarafıyla anlaşan sarı kırmızılı yönetim 26 milyon Euro civarında bir ücreti gözden çıkarmış durumda. Ancak Zenit yönetiminin onay vermesi bekleniyor.

Lucas Torreira'ya partner olması beklenen ve orta sahanın yükünü hafifletecek Wendel'in gelişi de olmazsa taraftarların Dursun Özbek yönetimine tepkilerini daha da sert göstermesi bekleniyor.

Galatasaray, Wendel'i 17.05 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli ile transfer ederse Süper Lig rekoru kırarak bir Türk kulübünün ödediği en yüksek bonservis olarak tarihe geçecek.

Bu rekor Porto'dan 17.05 milyon euroya Jardel'i transfer eden Galatasaray'da bulunuyor.

BARIŞ ALPER BODRUM'DAN İNGİLTERE'TE UÇTU! EURO 2024'te gösterdiği performans ve bu sezon süre aldığı 70 maçta göz dolduran dayanıklılığıyla devlerin radarına giren Barış Alper Yılmaz için de ayrılığın kapısı aralandı.

Özellikle Premier Lig ekiplerinden Liverpool, West Ham ve Brighton kulüplerinin ilgisinin olduğu Barış Alper için bonservis ücreti de Süper Lig tarihine geçebilir.

Ancak söz konusu bir iddia olarak masada duruyor. Cimbom'da Barış Alper'in ayrılığı zaten eksik olan sağ kanadı biraz daha eksik bırakabilir.