Gündem

Batshuayi'yi ilk maçında yerin dibine soktular! Metehan Baltacı yapılmayanı yaptı: Mucize gibi bir şey

GALATASARAY HABERLERİ... Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Galatasaray, sezonun ilk yurtdışı kampını Avusturya'da gerçekleştiriyor. Yapılacak transferleri de bu kampa yetiştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, ilk hazırlık maçına çıktı. LASK Linz ile oynanan mücadeleden 3-2 mağlup ayrılan Galatasaray'da gündeme Michy Batshuayi oturdu. Bu sırada sarı-kırmızılı ekibin gollerini genç savunmacı Metehan Baltacı kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...

Avusturya kampında hazırlıklarına devam eden Galatasaray, sezonun ilk hazırlık maçında LASK Linz'e 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmaya damga vuran oyuncu ise sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Michy Batshuayi oldu.

Galatasaray, temmuz ayının ilk haftasında Michy Batshuayi transferini resmen açıkladı. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken, yıllık 3 milyon maaş ve 3 milyon euro da imza parası ödeneceği ifade edildi.

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ

Türkiye kariyerine Beşiktaş ile başlayan Belçikalı futbolcu, kiralık olarak Siyah-Beyazlılarda geçirdiği bir sezonun ardından Fenerbahçe'ye bonservisi ile transfer oldu.

İLK MAÇINDA ÇILGINA ÇEVİRDİ

Galatasaray'ın çok şey beklediği yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına Avusturya kampında oynanan LASK Linz mücadelesiyle çıktı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Belçikalı golcü, birçok gol pozisyonuna girdi ancak bunları değerlendirmekte başarısız oldu.

Özellikle ikinci yarıda Mertens'in pasında boş kaleyle karşı karşıya kalan Batshuayi, topu dışarı attı ve taraftarları çılgına çevirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-2 yenildikleri LASK Linz mücadelesinin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı.

Buruk, kulübün markasına yakışır bir mücadele sergilediklerini ifade ederek 2 gol atan Metehan Baltacı için ise 'Gol performansı mucize gibi bir şey' yorumunda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü sözlerinin devamında; "Ben Olimpiyat Stadı'nı istemiyordum ama herhalde en kolaya gelen Olimpiyat Stadı. Beşiktaş'ın isteği de burasıydı. Orayı seçmişler. Allah sabır versin. Siz görüyor musunuz sahayı? Dürbün alıp gideceğiz artık. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı