Gündem

Bembeyaz bir yaz

Çoğumuz güneşten payımıza düşeni aldık, tenimiz o tatlı bronz renge kavuştu. Ve elbette bronza en çok beyaz yakışır. Bu sezon hem kadınlar hem erkekler baştan ayağa beyaz giyiniyor. Tory Burch’ten Alberta Ferretti’ye, Dolce&Gabbana’dan Amiri’ye farklı erkek ve kadın koleksiyonları bu akımın yükselmesinde öncü oldular.

Bu tarzı oluşturmak oldukça kolay. Anında stil sahibi bir görünüm sağladığı için hem erkek hem de kadınlar tarafından hızlıca benimsendi. Ünlü isimler de bu trendi hemen stillerine adapte etti. Örneğin model ve influencer Rosie Huntington-Whiteley minimal stiliyle özdeşleşen bu tarzı sevenlerden. Mayıs ayında gerçekleşen Cannes Film Festivali’nde kırmızı halı da bu tarza ev sahipliği yapmıştı. Mesela Winnie Harlow’un stili beyaz görünümlere boyut atlatmıştı.Poplin, keten ve dantel kumaşlar öne çıkıyor.

Baştan aşağı beyaz stilde kadınlarda genellikle ana parça bir elbise oluyor. Beyaz elbiselerde bu sezon poplin, pamuklu, keten ya da dantelli kumaşlar öne çıkıyor. Mini ve midi boydakiler sevilirken straplez ya da ince askılı modeller daha çok dikkat çekiyor. Bu elbiselerin yaz aylarında en güzel tamamlayıcısıysa beyaz terlikler ve çantalar. Bir de sezon trendlerinden beyaz çerçeveli bir güneş gözlüğü eklenince görünüm tamamlanıyor. Dilenirse bu renkte bir toka veya saç aksesuarı da seçebilirsiniz. Takılardaysa genellikle altın tonlar tercih ediliyor.Erkekler de bembeyaz kombinleri sevdi.