Yaşam

Bu ipucu taze fasulyede kullanılıyor; 1 kaşığı tencerede dağılmasını önlüyor

Yaz mevsiminin en çok tüketilen sebzelerinden taze fasulye yaparken dağılma sorunu hepimizin başına gelebiliyor. Ancak bu ipucunu kullandığınız takdirde tencerenizde fasulyeleriniz asla dağılmayacak.

Taze fasulye Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir.

Ancak yanlış pişirme yöntemleri onu daha tencerede dağılmasına neden olabilir.

Taze fasulye pişirirken karşılaşılan en yaygın sorun da dağılmasıdır.

Kimsenin istemeyeceği bu problemi yani fasulyenin dağılmasını önlemek o kadar kolaydır ki!

Tek bir kaşığı eklemek fasülyeleri bir arada tutmaya yetiyor.

Taze fasulyeye pişirme sırasında 1 kaşık karbonat eklediğinizde dağılmanın da önüne geçebiliyorsunuz.

Karbonat, fasulyenin dağılmasını önlemenin yanında daha kolay pişmesini de sağlayacaktır.