Spor

Bugün yağlı güreş var mı? 24 Ağustos Cumartesi yağlı güreş hangi kanalda, saat kaçta?

Yağlı güreş tutkunları, ay boyunca düzenlenecek olan organizasyonları merakla takip ediyor. Peki, bugün yağlı güreş müsabakası var mı? Bu ay hangi tarihlerde, hangi yağlı güreş turnuvaları gerçekleşecek? İşte 2024 yılı yağlı güreş takvimi!

Yağlı güreşle ilgilenen sporseverler, bu geleneksel sporun düzenlendiği etkinlikleri araştırıyor ve bu organizasyonları nereden izleyebileceklerini öğrenmek istiyor. Türkiye'nin dört bir yanında yıl boyunca düzenlenen yağlı güreş turnuvaları, internet üzerinden canlı yayınlarla da izleyicilere ulaşıyor. Peki, Bugün yağlı güreş var mı? Bugün yağlı güreş hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ağustos ayı yağlı güreş takvimi!

BUGÜN YAĞLI GÜREŞ VAR MI?

Bugün Türkiye'de çeşitli yerlerde yağlı güreş etkinlikleri düzenleniyor. Ordu'da Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri ve Gerede'de Esentepe Yağlı Güreşleri yapılacak, ancak bu etkinlikler televizyon veya internet üzerinden yayınlanmayacak.

İstanbul'da ise Silivri Yenici Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri düzenleniyor ve bu etkinlik Tek Rumeli TV'de yayınlanacak.

YAĞLI GÜREŞ TAKVİMİ 2024

Yakın zamanda düzenlenecek olan yağlı güreş takvimi aşağıdaki gibidir. Yağlı güreş sporu severler aşağıda yer almakta olan takvim üzerinden yakın zamanda düzenlenecek olan organizasyonları yakından takip edebilir.

24 Ağustos 2024 Cumartesi - Akyazı Akbalık Yağlı Pehlivan Güreşleri, Sakarya

24 Ağustos 2024 Cumartesi - Silivri Yağlı Pehlivan Güreşleri, İstanbul

25 Ağustos 2024 Pazar - Gerede Yağlı Pehlivan Güreşleri, Bolu

25 Ağustos 2024 Pazar - Seydikemer Yağlı Pehlivan Güreşleri, Muğla

26 Ağustos 2024 Pazartesi - Çardak Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, Çanakkale

30 Ağustos 2024 Cuma - Çatalca Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, İstanbul

31 Ağustos 2024 Cumartesi - Bahçelievler Yağlı Pehlivan Güreşleri, İstanbul