Siyaset

CHP Genel Merkezi Ömer Günel’e hakarete geçit vermedi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yönelik iftira, hakaret ve galiz küfür içerikli yayınlar yapan Ergün Poyraz isimli şahıs ile ilgili hazırlanan dosya, CHP Genel Merkezi tarafından Aydın İl Başkanlığına gönderilerek Poyraz’ın ihracı istendi. Tedbirli olarak disipline sevk edilen Poyraz, ihracı kesinleşince partiden istifa etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’li siyasetçiler, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve milletvekillerine yönelik küfür ve iftira içerikli yayınlar yapan Ergün Poyraz isimli şahısla ilgili hazırlanan dosya CHP Genel Merkezi tarafından CHP Aydın İl Başkanlığına gönderildi. Poyraz hakkında tedbir işlemi uygulanarak disipline sevk edildi.

Kendisine gönderilen tebligatları teslim almayan Poyraz, partiden ihracı kesinleşince istifa etme yolunu seçti. Ancak Poyraz’ın istifasının bir öneminin olmadığı, tedbir kararı nedeniyle CHP’ye yeniden üye olması durumunda işlem yapılacağı öğrenildi. Böylece Poyraz’a CHP’nin kapıları kapanmış oldu.

Partililer Genel Merkez’in tavrından memnun

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve ailesine yönelik hakaretler nedeniyle uzun süredir Ergün Poyraz ile ilgili rahatsızlık yaşayan partililer, Genel Merkez’in Ergün Poyraz’a yönelik tavrından ve partiden ihracından memnun olduklarını söyledi.