Siyaset

Davutlar Mahallesi’nin yeni mesire alanına kavuşmasına çok az kaldı

Kuşadası Belediyesi tarafından Davutlar Mahallesi’nde bulunan Sevgi Plajı’ndaki arazinin, mesire alanı olarak düzenlenme çalışmalarında sona gelindi. Ziyaretçilerin konforlu ve keyifli vakit geçirmeleri için piknik masaları yerleştirilen doğal yaşam alanı, bölgenin yeni cazibe merkezi olacak.

Kuşadası'nda, Başkan Ömer Günel’in, Sevgi Plajı’ndaki Ada Camping ile Kampinova arasında kalan 10 dönümlük arazinin mesire alanı olarak düzenlenmesi için başlattığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından alanda zemin dolgusunun yapılması ve düzleştirilmesinin ardından piknik masaları da monte edilmeye başlandı. Çocuklar için oyun gruplarının yerleştirildiği mesire alanında aydınlatma sistemi de yenilendi. Mesire alanı, çok yakında Kuşadalıların ve kenti ziyaret etmeye gelenlerin keyifle vakit geçirebileceği bir piknik merkezi haline gelecek. Böylece Kuşadası, denize sıfır konumda olan huzurlu ve güvenli bir yaşam alanına daha kavuşmuş olacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentte mesire alanlarının sayısını her geçen gün artıracaklarını belirterek, “Sevgi Plajı’ndaki mesire alanın yapımı kısa süre sonra tamamlanacak. Yaşadığımız ekonominin krizin getirdiği zorlukların farkındayız. Bu nedenle sizlere olabildiğince kendi imkanlarınızla zaman geçirebildiğiniz yeni yaşam alanları oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.