Ekonomi

DCT Trading halka arzı ne zaman, hangi tarihte? DCT Trading halka arzı talep toplama başladı mı? İşte DCT Trading halka arz detayları!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusunun onaylanması ile birlikte birçok borsa yatırımcısı DCT Trading halka arzı ne zaman, hangi tarihte? Sorusuna yanıt aramakta. Peki, DCT Trading halka arzı ne zaman, hangi tarihte? DCT Trading halka arzı talep toplama başladı mı?

DCT Trading halka arzı ne zaman, hangi tarihte? Sorusu, gündemde yer almakta olan DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arz haberi ile gündeme geldi. DCT Trading halka arz detayları ise birçok kişi tarafından araştırılıyor. DCT Trading halka arz detaylarında lot dağılımı, katılım endeksine uygunluğu, kaç lot dağıtılacağı gibi detaylar sorgulatılıyor. Peki, DCT Trading halka arzı ne zaman, hangi tarihte? DCT Trading halka arzı talep toplama başladı mı?

DCT TRADİNG HALKA ARZI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE?

DCT Trading halka arzının talep toplama tarihi henüz Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından duyurulmadı. Bu nedenle DCT Trading halka arzına şu anda katılım bulunmamakta. İlerleyen günlerde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanacak olan talep toplama tarihleri ile birlikte konu detayları kesinlik kazanacak ve birçok detay belli olacaktır.

DCT TRADİNG HALKA ARZI TALEP TOPLAMA BAŞLADI MI?

DCT Trading halka arzı için talep toplama işlemi henüz başlamadı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan açıklamalar ve tarihlerin ardından halka arz için belirli bir talep toplama tarihi bulunacak. Bu sayede yatırımcılar DCT Trading halka arzı için lot talebinde bulunabilecek.

DCT TRADİNG HALKA ARZI NE KADAR, KAÇ TL?

1 TL nominal değerli paylar 14,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.