Teknoloji

Dead Rising Deluxe Remaster ön sipariş avantajları belli oldu

Capcom, Dead Rising Deluxe Remaster'ın tamamen yenilendiğini duyurdu. Ancak, ana karakter Frank West'in yeni tasarımını beğenmeyen hayranlar için iyi bir haber var: Ön sipariş verenler, oyunun orijinal karakter tasarımına geri dönebilecekler.

Bu bonus içerikler, Dijital Deluxe Sürüm'de varsayılan olarak bulunmuyor. Deluxe Sürüm, Resident Evil ve Mega Man'den kostüm paketleri dahil olmak üzere birçok kostüm paketi içerse de, ön sipariş bonusları bu paketlere dahil edilmemiş. Capcom, oyunun çıkışından sonra ek içeriklerin fiyatlarını henüz açıklamadı, ancak orijinal Frank West ve diğer kostümlerin ek ücretle sunulması muhtemel.

Bu durum, 2024 yılı oyunları için oldukça standart olsa da, birçok hayran güncellenmiş Frank West modelinden hoşlanmadıklarını belirtti. Bu nedenle, oyunu erkenden satın alarak ya da ek ücret ödeyerek bu durumu düzeltmek zorunda kalacakları için hayal kırıklığına uğrayabilirler. Reddit'te bir hayran, "2024 Frank West, 2006 Frank West'in 2024'teki hali gibi görünüyor" yorumunu yaptı. Bir başka hayran ise, "Bu Frank West 2006 kostümü, remaster değişiklikleriyle ilgili ana sorunu gerçekten düzeltiyor, bu yüzden bunu bir ön sipariş bonusunun arkasına saklamak biraz çılgınca" dedi.

Görünüşün yanı sıra, orijinal Frank West'in seslendirme sanatçısı Terence J. Rotolo da Remaster'da yer almayacak. Rotolo "Bu görev için çağrılmadım,"şeklinde bir serzenişte bulundu. Dead Rising Deluxe Remaster, 4K grafikler ve 60 fps desteğiyle birlikte RE Engine üzerinde çalışacak. Capcom, oyunda yaşam kalitesi iyileştirmeleri yaptı, arayüzü ince ayarlarla güncelledi, otomatik kayıt özelliği ekledi ve daha fazlasını sundu.