Gündem

Dzeko, En-Nesyri'ye resmen meydan okudu! Szymanski istemedi, Tadic'in yeri yine değişti

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2023-2024 sezonunu 99 puan ve 27 maçlık yenilmezlik serisiyle kapatan Fenerbahçe, yeni sezona da galibiyetle başladı. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor’u konuk ederken sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maç sonrası yıldız isim Dzeko'nun paylaşımı olay oldu. Öte yandan Mourinho kadroda yine değişikliğe gidiyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Adana Demirspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti.

Fenerbahçe, ligin ilk maçında Adana Demirspor karşısında 1-0 kazanırken, savunma güvenliğinden hiç vazgeçmedi.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Sarı-lacivertliler, iç sahada öne geçse de rakibin üzerine kontrollü gitti.

Bir an önce daha fazla gol bulmak için acele etmedi. Bunun temel sebebi, takımda eksikler olması ve takımın tam olarak istenen seviyede bulunmaması...

Fenerbahçe’de 6 numara arayışı sürerken, halen bu bölgeye istenen transfer yapılamadı. 8 numarada Fred sakattı ve yerine Szymanski oynadı. Bunun yanı sıra Tadic’in de yeri değişti.

Tam olarak takım savunması da oturmaması ve Lugano ile Lille maçlarında kolay goller yenmesi, Teknik Direktör Mourinho’yu, tedbirli olmaya itti.

Portekizli çalıştırıcı, ilk haftaları daha çok sonuç üzerinden okuyor. Mourinho, takım henüz istenen seviyeye gelmeden öne çıkışların rakibe fırsat vereceğini düşünüyor.

FRED BEKLENİYOR

Sakatlığı sebebiyle takımdan uzak kalan Fred düz koşulara başladı. Takımın en önemli isimlerinden olan futbolcunun yokluğu, önemli oranda hissediliyor.

Takıma kademeli olarak katılması planlanan Brezilyalı futbolcunun, eylül ayı başında hazır olması hedefleniyor.

Öte yandan 4 resmi maçta 5 gol atan Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko’dan mesaj var. Adana Demirspor karşısında 3 puanı tek golle getiren Boşnak yıldız, sosyal medyasından "Old but gold" (Eski ama altın) paylaşımı yaptı. Bu, En-Nesyri’ye gözdağı olarak yorumlandı.

Fenerbahçe, Süper Lig'e 1-0'lık Adana Demirspor galibiyetiyle başlarken, 3 puanı getiren golde, 38 yaşındaki Edin Dzeko'nın imzası vardı. Sezon başında yaşı nedeniyle takımın birinci golcüsü olmayacağı ve yedek kalacağı konuşulan Boşnak yıldız, 3'ü Şampiyonlar Ligi elemesi, biri de Süper Lig olmak üzere çıktığı 4 maçta 5 gole ulaşmayı bildi.

Bu performansıyla yönetimin Sevilla'ya 20 milyon Euro bonservis ödeyerek transfer ettiği En-Nesyri'ye de gözdağı vermiş oldu…

Dzeko sosyal medyadan "Old but gold" (Eski ama altın) paylaşımı yaparken adeta formasını vermeye niyeti olmadığını da ortaya koydu.

Bu paylaşım sosyal medyadan da büyük beğeni aldı. Taraftarlar, "Bosna Elmasım", "Onun için yaş sadece bir sayı", "Sen bizim yaşlı kurdumuzsun", "Biz seni çok seviyoruz kaptan" yorumları yaptı.