Spor

Fenerbahçe'den dev transfer operasyonu! Dünya yıldızıyla görüşmeler başlıyor

Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüpler de kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

FENERBAHÇE'YE YILDIZ YAĞACAK!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, yönetimle yaptığı son görüşmede ayrılık istediğini tekrarladı. Brighton, “Bu hafta işi bitirelim” mesajı yolladı.

Ferdi’nin satışı gerçekleşirse, limit sorunu aşılacak, transfer başlayacak. Sarı-Lacivertliler öncelikle orta saha ve sol bek transferini noktalamak istiyor

Bayern Münih’in kadro dışı bıraktığı Leon Goretzka ile bu hafta bir görüşme yapılması bekleniyor.

Daha önce takımda kalmak istediğini söyleyen Alman yıldızın, tamamen takımın dışında bırakılması sonrası tavrının değişmesi bekleniyor.

Bayern, 29 yaşındaki orta sahanın ayrılığı için kolaylık sağlamaya hazır. Ancak yönetimin, Goretzka’nın maaşı için şartları zorlaması gerekecek.Öte yandan Sofyan Amrtabat ve Giovanni Lo Celso için de girişimler hız kazanacak.

Ferdi’nin ayrılığı halinde sol bek transferi de öncelik olacak.Tottenham’lı Sergio Reguilon için Barcelona’nın da devrede olması en önemlii sıkıntı.

Gent forması giyen Arcihe Brown’ın kadroya katılma ihtimali daha yüksek.22 yaşındaki oyuncu için Belçika ekibinin kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü.

Fenerbahçe, bu rakamı bonuslarla birlikte 7 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor. Öte yandan B planı olarak farklı isimler için de araştırmalar yapıldığı kaydedildi.