Gündem

Fındık alım fiyatı 2024: TMO fındık fiyatları belli oldu mu, ne zaman açıklanacak, Giresun-Levant taban fiyatları ne kadar?

Fındık alım fiyatları 2024 yılı için üreticilerin radarına girdi. Ağustos ayında başlayan hasat öncesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık taban fiyatları belli olacak. Üreticinin bekleyişi başladı. Peki; fındık alım fiyatları ne zaman açıklanacak, kaç TL olur?

Fındık altım fiyatları 2024 Tarım ve Orman Bakanlığı ile Toprak Mahsülleri Ofisi görüşmeleri sonucunda belirleniyor. Üreticilerle birlikte alıcılar da araştırmalara hız kazandırdı. Peki; TMO fındık fiyatları ne zaman açıklanacak, belli oldu mu, ne kadar olacak?

FINDIK ALIM FİYATLARI AÇIKLANDI MI? Tarım ve Orman Bakanlığı ile Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları 2024 açıklaması henüz gelmedi. Fındık hasadı sahil kesiminde 4 Ağustos, orta kesimde 10 Ağustos ve yüksek kesimde 17 Ağustos'ta başlayabilir.

2024 FINDIK FİYATLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 0-250 rakım arası sahil kesiminde 4 Ağustos tarihinde beklenen fındık hasadı öncesinde yeni rakamın gelmesi bekleniyor.

İŞTE GEÇEN YILIN FINDIK FİYATI 2024 Giresun kalite kabuklu fındık için 84,00 TL/Kg, Levant kalite kabuklu fındık için 82,50 TL/Kg, Sivri kalite kabuklu fındık için 80,00 TL/Kg, Standart dışı kabuklu fındık için 75,00 TL/Kg