Teknoloji

Football Manager 2024 kısa süreliğine tamamen ücretsiz oluyor

Epic Games Store yine yapacağını yaptı. Popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager 2024’ü tamamen ücretsiz dağıtacak.

Steam ile rekabet halinde olan Epic Games Store büyük bir bomba daha patlattı. Daha önce GTA 5 de dahil pek çok yapımı tamamen ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic Games Store şimdi de Football Manager 2024’ü ücretsiz olarak verecek.

Oyun 5 Eylül itibariyle Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunulacak. Peki oyunu kütüphanenize nasıl ekleyeceksiniz?

Öncelikle Epic Games Store hesabınızın olması gerekiyor. Eğer hesabınız yoksa birkaç dakika içerisinde basit bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Hesabınızı oluşturduktan sonra yapmanız gereken şey oyunun satış sayfasına girmek. Oyunun satış sayfasında normal bir satın alma işlemi yapacaksınız. Ödeme sayfasında 0TL yani ücretsiz olarak oyunu kütüphanenize eklemiş olacaksınız.

Oyun kütüphanenize eklendikten sonra, istediğiniz zaman girip bilgisayarınıza indirebilir ve bu oyunu oynayabilirsiniz.

Bilmeyenler için ufak bir dip not paylaşalım. FM 2024 tamamen Türkçe dil desteği ile geliyor. Fakat oyunda tüm takımlar lisanslı olmadığı için bazı takımların logoları mevcut değil. Fakat bunu da internet üzerinden indireceğiniz çeşitli modlar ile kapatmanız mümkün. Keza oyun forumlarında FM 2024 ile ilgili pek çok yama ve mod bulunuyor.