Gündem

Galatasaraylılar çılgına dönecek! Batshuayi sonrası şimdi de Beşiktaşlı yıldız geliyor

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. İlk transferini Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile yapmaya hazırlanan Cimbom'dan, çok sürpriz bir hamle daha geldi. Sağ bek ve orta saha arayışında olan sarı kırmızılıların, şimdi de eski Beşiktaşlı yıldız için devreye girdiği belirtildi. İşte son dakika haberin detayları...

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılılar transferde şu ana kadar sessiz ve derinden gidiyordu.

Cimbom bu sessizliğini flaş bir isimle bozdu. Aslan, Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile anlaşmaya vardı.

Yönetimin, Belçikalı golcüyle 3 seneliğine el sıkıştığı kaydedildi. Transferin 30 Haziran tarihinden sonra açıklanması ve Batshuayi'nin 3 Temmuz'daki kampa katılması bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, sarı kırmızılıların transfer çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Hatipoğlu, "Galatasaray için doğru insanlarla görüşmeye çalışıyoruz. Bizim hocamızın, scout ekibimizin çok önceden belirlediği bir isim listesi var. Buradaki oyuncuların şartlarını öğrenmeye çalışıyoruz. Oyuncuların Türkiye'de oynama isteği belirleyici oluyor. Bazı futbolcular ülkemize gelmeyi düşünmüyorlar. Bazı oyuncular daha yüksek bedellerle Suudi Arabistan'a, Katar'a gitmeyi düşünüyorlar. Farklı dengeler var"

"Bütçemize uygun ve istediğiniz özelliklerde futbolcu bulmanız gerekiyor. Vakit çok, aceleye gerek yok. Galatasaray son iki yılın şampiyonu. İyi bir kadrosu var. Küçük dokunuşlarla takımı rahatlatacak doğru hamleleri yapmak istiyoruz. Elimiz kolay. Yarın maç oynamaya kalksa Galatasaray çok iyi bir kadroyla sahaya çıkacak durumda"

"Bir sağ bek, bir de orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu mevkiler için görüşmeleri yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Galatasaray'ın orta saha transferine dair sürpriz bir gelişme yaşandı. Lucas Torreira'nın yanına kaliteli bir orta saha arayan Cimbom'un, flaş bir isim için devreye girdiği iddia edildi.

Cimbom'un, Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'ye talip olmasının ardından şimdi de Beşiktaş'ın eski yıldızını istediği öne sürüldü.

Aspor'da yer alan habere göre; bu transfere teknik direktör Okan Buruk'un da onay verdiği belirtildi. Galatasaray'ın talip olduğu o yıldızın bonservisi ise bulunmuyor.

Galatasaray, Arsenal ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'yi gündemine aldı. Sarı kırmızılıların, eski Beşiktaşlı yıldız için ciddi girişimlerde bulunduğu öne sürüldü.

31 yaşındaki futbolcunun ise Galatasaray'ın ilgisinden memnun olduğu iddia edildi. Mısırlı oyuncunun yeniden Türkiye'ye dönmek istediği ve sarı kırmızılı takımla Şampiyonlar Ligi'nde oynama fikrine sıcak baktığı kaydedildi.