Gündem

Guela Doue, Ndidi hayırlı olsun! Vinicius, Tete, Ziyech, Zaha'ya güle güle, Okan Buruk yüzüne bile bakmadı

GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılılar bir süredir gündeminde olan 8 numara ve sağ bek için mutlu sona yaklaştı. Öte yandan takıma veda edecek isimler de belli oldu. İşte detaylar...

Avusturya'da kampa giren sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk, buradaki performansın ardından oyuncular hakkında kararını verdi.

Deneyimli teknik adamın 5 futbolcuyu önümüzdeki sezonda takımda düşünmediği ortaya çıktı.

Yeni sezon öncesi Avusturya'da kampa başlayan sarı-kırmızılı takımda, Ziyech, Icardi ve Zaha gibi yıldızların erkenden takıma katılması teknik heyeti sevindirdi.

CİMBOM İLK HAMLELERİNİ YAPTI

Şampiyonlar Ligi'ne gitmek adına play-off oynayacak olan Galatasaray'da ilk transfer hamlesi Ziyech'in bonservisi alınırken, diğer yandan Michy Batshuayi transfer edildi.

Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, transferde yeni hamlelerini yapmaya hazırlanıyor.

Rennes formasını giyen Guela Doue'nin transferini imza aşamasına getiren Galatasaray'da son dakika sıkıntısı yaşanıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Fildişili sağ bekin İstanbul'a geliş planlamasını yaparken İngiltere'den bir talip çıktı.

Takvim'de yer alan haberde Ada basınında da yer alan haberlere göre Bournemouth, Guela Doue'nin menajeri ve Rennes kulübüyle temasa geçerek resmi teklif yaptı.

Haberde teklifin ne olduğuna dair bir ayrıntı paylaşılmazken, bu gelişme sonrası transferde bir sorun yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu.

Sarı-kırmızılı takım, "pitbull" diye anılan unutulmaz futbolcusu Felipe Melo'dan sonra aynı lakabı taşıyan Wilfred Ndidi için girişimlerine hız verdi.

Cimbom, bonservisi elinde olan Nijeryalı ön liberonun menajeriyle tekrar masaya oturdu. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtildi.

İspanyol kaynaklar, Ndidi'nin transferde öncelikli tercihinin Galatasaray olduğunu ve bu nedenle Sevilla'nın teklifini geri çevirdiğini kaydetti. Yönetim, 27 yaşındaki futbolcunun menajeriyle hafta sonunda tekrar bir araya gelecek.

GALATASARAY'DA 5 OYUNCU GÖNDERİLECEK

Galatasaray'da gözler şimdi de Okan Buruk'un yeni sezonda takımda düşünmediği isimlere çevrildi.

İşte TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği oyuncular...

SERGIO OLIVEIRA, MATHIAS ROSS, CICALDAU

Cimbom'un aynı zamanda beklentilerin altında kalan Tete ve Yusuf Demir'i kiralık olarak takımdan göndermeyi düşündüğü kaydedildi.