Yaşam

Gülben Ergen'in rutininde meğer bu varmış! 51 yaşındaki şarkıcı cilt için liste paylaştı

Cildinin pürüzsüz olmasıyla bilinen 51 yaşındaki şarkıcı Gülben Ergen cilt bakım rutinini sevenleriyle paylaştı. Kullandığı ürünlerin listesini de veren ünlü isim, sivilceden uzak ve genç kalmayı nasıl başardığını ve cildini besleyen bitkileri açıkladı.

Gülben Ergen ile ilgili en çok merak edilen konu kuşkusuz cildinin nasıl bu kadar genç ve pürüzsüz kalabildiğidir. Cilt bakım rutinini ilk kez detayları şekilde paylaşan Eargen, her gün yeşil çay içtiğini ve bardağın sonunu da yüzüne sürdüğünü söyledi. Ancak ünlü şarkıcı bu kez farklı bitkileri de sevenleriyle paylaştı.

Gülben Ergen'in cilt bakım sırlarının başında günlük yeşil çay içmek ve birkaç damla da yüzüne sürmek; gül suyu ve lavanta suyu kullanmak, kil maskesi yapmak ve serum kullanmak var.

Ünlü şarkıcı, sivilce için de lavanta sabununu tavsiye etti.

"Gül suyu ve serum olmadan günüm geçmez. Kil maskesi ve lavanta suyu da mutlaka olmalı"

GÜL SUYUNUN FAYDASI Sivilce ve akne tedavisinde gül suyunun etkisi büyük. Gözenek ve yağları temizler. pH dengeleme özelliği vardır ki bu iyi bir tonik olarak ön plana çıkar. . Ciltteki kirlerin giderilmesini sağlayan ve göz altında yorgunluk nedeniyle oluşan morlukların geçmesi için gül suyu Gülben Ergen’in de cilt bakımında önemli yer ediyor.