Teknoloji

Hadise elbisesiyle sosyal medyayı salladı, görenler hiç giyinmeseydin dedi

Popüler şarkıcı Hadise, giyimiyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. İşte detaylar!

Hadise, şarkılarıyla olduğu kadar giyim tarzıyla da gündemde. Özellikle de konserlerindeki kostümleri ile adından sık sık söz ettiren ve tartışma konusu olan Hadise, son olarak derin dekolteli elbisesi ile beraber gündeme geldi. Cesur tarzı ile daima magazin dünyasının en çok konuşulan figürlerinden birisi olan 38 yaşındaki yıldız, leopar desenli elbisesi ile bir kez daha sosyal medyayı sallamayı başardı.

Hadise elbisesiyle sosyal medyayı salladı, görenler hiç giyinmeseydin dedi

Dişil enerji denince akla gelen ilk isimlerden olan Hadise, rahat durmuyor. Instagram'daki pozlarıyla da alev alan 38 yaşındaki şarkıcı, frikik ve dekolteleri ile magazin basınına sık sık malzeme veriyor. Sivri diliyle de dikkat çeken Hadise'nin bildiğiniz gibi son dönemlerde adı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile beraber anılıyor. Sahne performansı ve sesi ile hayranları tarafından takdir toplayan güzel yıldız, giydiği kostümler ile de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Hadise, son olarak giydiği leopar desenli elbisesi sayesinde sosyal medyanın gündemine geldi. Derin dekoltesi ile deyim yerindeyse alev alan Hadise, hayranlarının yüreğini hoplatmayı başardı. Bazı kullanıcılar yorumlarda ünlü şarkıcıya alev emojisi atarken, kimileri "Hiç giyinmeseydin" diyerek tepkisini ortaya koydu.