Gündem

Hojbjerg'i Okan Buruk istedi, Fenerbahçe'yi seçti! Mourinho'nun eski öğrencisi imzayı atıyor!

FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Yıldız ismi Mourinho istedi, Fenerbahçe'yi seçti. Sarı lacivertli ekipte son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, yıldız bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Kanarya, Galatasaray'ın da istediği yıldız oyuncuyu Mourinho faktörüyle transfer etmeye hazırlanıyor. İşte o isim ve tüm detaylar...

Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, yıldız bir kadro kurmak için düğmeye bastı.

Fenerbahçe, bir yandan yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışırken, diğer yandan ise gönderilecek isimler üzerine yoğunlaştı.

Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sezonun açılışını yapan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho, buradan döndükten sonra yönetime rapor sundu.

Bu raporda takımdaki eksiklerin yanı sıra performansını yetersiz bulduğu oyuncuların da isimleri vardı.

Jose Mourinho, Krunic, Peres, Kent ve Zajc'ı yeni sezonda kadroda düşünmediğini bildirdi.

Şu an kadrosunda 15 yabancısı bulunan Fenerbahçe'de yönetim, Jose'nin biletini kestiği isimlere ek olarak Crespo ve Joao Pedro'yu da gönderme kararı aldı.

Böylece yabancı sayısını 9'a düşürmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, yeni yapılacak transferlere de yer açmış olacak. Omar Fayed daha önce Iğdır'a kiralanmıştı.

Savunmanın merkezine Çağlar Söyüncü'yü ve soluna da Levent Mercan'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de sıra orta sahaya geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de transfer listenin birinci sırasında Pierre-Emile Hojbjerg bulunuyor.

Tottenham'dan ayrılmak isteyen 28 yaşındaki oyuncu için devrede olan Kanarya, Danimarka'nın EURO 2024'e veda etmesiyle girişimlere başlayacak.

Teknik direktör Mourinho, hem 6 hem de 8 numara oynayabilen Tottenham'dan eski öğrencisini takımda görmek istiyor.

Fenerbahçe, sözleşmesi 2025'te bitecek başarılı orta sahayı, bonservisle almaya çalışacak.

Sarı-lacivertlilerin transferde en büyük kozu ise eski hocası Mourinho. Sarı-lacivertli yönetim İngiliz kulübü ile pazarlıklarına hafta içerisinde start verecek.