Spor

Icardi'yle kampa başlamak güzel

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, “Mauro Icardi, sezon başı kampını bizle geçirecek. 2 senedir bunu yapamamıştık, fiziksel olarak iyi geldi. Taraftarımız endişelenmesin doğru transferler yapacağız” dedi.

Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Buruk, “9 günlük bir süre. Sıkılacak vakit bile olmuyor. Her gün çift idman oluyor.

Sadece antrenman, dinlenme ve 3 hazırlık maçı var. Hazırlık maçlarında sonuç odaklı olmayacağız ama Galatasaray her maçı kazanmak ister.

Mauro Icardi fiziksel olarak iyi geldi. Mauro, sezon başı kampını bizle geçirecek. En önemlisi bu. Son 2 senedir bunu yapamamıştık” dedi.

Buruk, şöyle devam etti: “Galatasaray takımı her gün güçlenerek devam ediyor. Saha içinde değil sadece saha dışında da güçleniyor. Sabırlı olunsun, bize güvenilsin. En doğru transferi yapacağız. Başkanımız da en doğrusunu gidin alın diyor.

BATSHUAYİ ADAPTE OLDU

Bir kısıtlama yok. Bu anlamda çok şanslıyız. Batshuayi, sanki uzun yıllardır buradaymış gibi arkadaşlarına hızlıca adapte oldu. Kendisini önde ikilide kullanacağız, Mertens’i de aynı şekilde.”

BARIŞ ALPER BİZİMLE OLSUN

“Turnuvaya bakınca milli takım olarak 2 tane önemli oyuncu ön plana çıktı. Biri Barış Alper, biri Ferdi. Barış’ın gelişimini gören, onla çalışan, onu birçok mevkide kullanan, bu turnuvaya hazırlayan biri olarak beni çok sevindirdi. Bu tamamen Barış’ın başarısı. 70 maç oynadı. Bunu hak eden biri. Önü çok açık. Bizle beraber önü açık olsun tabii ki.”

YÖNETİM İKİLEMDE

Avrupa’nın devlerini peşine takan Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’da sıkıntıya yol açtı. Manchester United, Arsenal ve Aston Villa, 24 yaşındaki milli yıldız için 20-25 milyon euro bandında bir teklif yapabilir. Yönetim ise ‘iki arada bir derede’ kalmış durumda: Takımın en iyi yerlilerinden birini satmak mı, yoksa parayı reddetmek mi?

AYRILIK ACISI!

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara ile olan ilişkisinin sona erdiği öğrenildi. Parmağında yüzüğü olmayan Arjantinli yıldızın antrenmanda diz çöküp derinlere dalması objektiflere böyle yansıdı.

GUELA DOUE ASLAN OLUYOR

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da sağ bek bölgesi için bir numaralı aday olan Guela Doue’da sona gelindi. Sarı-kırmızılılar, Rennes yönetimiyle yaptığı görüşmelerde bonuslar dahil 9 milyon euroya anlaşmaya vardı.

Oyuncu tarafıyla ise tüm şartlarda uzlaşma sağlandı. Son detayların çözüme kavuşmasının ardından Guela Doue, sarı-kırmızılıların Avusturya kampına katılacak. Rennes altyapısında başlayan 21 yaşındaki sağ bek, geçen sezon 34 maçta forma giydi ve 4 asistlik performans sergiledi.

CİM BOM D-SMART’TA SAHAYA ÇIKIYOR

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, bugün saat 20.30’da Avusturya ekibi Lask Linz ile karşılaşacak. Mücadele D-Smart 77, Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan izlenebilecek. Sarı-kırmızılıların Fortuna Dusseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile oynayacağı hazırlık maçları da sadece D-Smart’tan yayınlanacak.