Gündem

Kerem Aktürkoğlu İzlanda maçında hat-trick yapınca bomba patladı: Benfica değil yeni adres Premier Lig

2020 yılında Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Florya'da geçirdiği dört senenin ardından Portekiz devi Benfica'ya transfer oldu. Türkiye-İzlanda maçında hat-trick yaparak İzmir'de resital sunan yıldız futbolcu, Benfica ile ilk maçına 14 Eylül cumartesi gecesi çıkacak. Kerem ile ilgili Avrupa basınından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. İşte İngiltere Premier Lig detayını içeren çarpıcı haberin detayları...

Galatasaray'da dört yıl geçiren Kerem Aktürkoğlu, bu zaman zarfının ardından Benfica'ya transfer oldu. Yıldız futbolcu, imzayı attığından bu yana Portekiz'de gündem olmaya devam ediyor.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya imza attıktan sonra Türkiye A Millî Futbol Takımı kampına katıldı ve Uluslar Ligi'ne konsantre oldu. Yıldız oyuncu, İzmir'de İzlanda ile oynanan maçta hat-trick yaparak geceye damga vurdu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yapması, Portekiz basınında geniş yankı buldu. Record ve Ojogo gazeteleri Kerem Aktürkoğlu'nun başarısını manşetlerinden verirken, diğer gazeteler de iç sayfalarında geniş yer ayırdı.

"Ağız sulandırdı" ifadesini kullanan Record gazetesi, "Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu'nun, Luz Stadı'na çıkmadan önce millî formasıyla büyük bir gösteri yaptı" ifadelerini kullandı.

'EN ALT LİGLERDEN GELDİM...'

Öte yandan, Kerem Aktürkoğlu'nun İzlanda karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamalarda, "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica'dayım." şeklindeki sözü de Portekiz basınında öne çıkarıldı.

İLK 11'DE BAŞLAYACAK

Benfica, Portekiz Premier Lig'de 5. hafta mücadelesinde cumartesi akşamı evinde Santa Clara ile oynayacak. Kerem Aktürkoğlu'nun, saat 22.30'da başlayacak mücadelede ilk 11'de yer alması bekleniyor.

PREMİER LİG BOMBASI!

Öte yandan Fichajes'te yer alan habere göre İngiltere Premier Lig kulüpleri, bu sezon Portekiz'de Benfica'nın maçlarını takip etmek için Lizbon'a adeta kamp kuracak.

BENFİCA BUNU HEP YAPIYOR

Söz konusu haberde spesifik bir takım ismi verilmezken, Benfica'nın daha önce de alıp yıldızını parlatıp sattığı oyunculardan kazandığı milyon eurolar herkes tarafından biliniyor.

KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Kerem Aktürkoğlu'nun sadece bir sezon Benfica'da oynayıp önümüzdeki sezon İngiltere Premier Lig'in yolunu tutmasına kesin gözüyle bakılıyor.