Yaşam

Kilo verdiren kahve diyeti sırrında tek şart var; Bu kürü ev hanımları uyguluyor

Kahve diyeti sırrıyla 7 günde 7 kilo verebilirsiniz. Ünlülerin de uyguladığı sade kahve diyeti hakkında bilmeniz gerekenleri araştırdık.

Kür için Türk kahvesi öneriliyor ancak olmadığı durumlarda şeker ve krema içermeyen kahveler de uygun olabilir. Sağlıklı besinlerin de yer aldığı diyet listesiyle uygulanan kahve diyeti kısa sürede sonuç veriyor.

Genelde forma girmek için yapılır kahve diyeti. Kısa sürede hızlı sonuç almak için idealdir. 7 günlük bir beslenme programı vardır. Bu kürle fazlalıklardan kurtulabilirsiniz. Sık tüketimde ödem yapabilen kahvenin yanında ödem yapma etkisini söndüren besin ve içecekler önerilir.

DÜŞÜK KALORİLİ KÜRLER KİME UYGUN DEĞİL? Kahve diyeti kronik hastalığı olanlar için uygun değildir. Düzenli ilaç kullanımında diyete başlamadan önce doktora başvurmanız gerekebilir. Bir de emziren anneler ve gebelik döneminde olanlar uygulamamalı.

1’İNCİ GÜN Sabah: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, Buğday ekmeği ile yapılmış kaşarlı sandviç. Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim buğday ekmeği. Akşam: Bol yeşillikli salata, ızgarada pişmiş 3 kalem kuzu pirzola.

2. ve 3. gün Sabah: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, buğday ekmeği ile yapılmış karışık sandviç Öğle: Marul salatası, 3 adet ızgara köfte Akşam: 1 bardak ayran, sebze yemeği / Sabah: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, Tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç. Öğle: 2 adet yumurta, 1 dilim buğday ekmeği. Akşam: 2 bardak ayran, sevilen bir porsiyon sebze yemeği.

4 VE 5’İNCİ GÜN Sabah: Bir fincan sade Türk kahvesi, 2 dilim peynir, 1 adet domates, 2 dilim buğday ekmeği. Öğle: 2 tane haşlanmış yumurta, kıvırcık salata. Akşam: Sınırsız mevsim meyvesi. / Sabah: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, buğday ekmeği ile yapılmış kaşarlı sandviç. Öğle: 1 porsiyon balık, sınırsız salata. Akşam: 1 kase cacık, sınırsız zeytinyağlı sebze yemeği.

6 VE 7’NCİ GÜN Sabah: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi buğday ekmeği ile yapılmış karışık sandviç. Öğle: 1 kase yoğurt, 1 porsiyon ızgara tavuk. Akşam: 1 bardak ayran, sınırsız sebze yemeği. / Sabah: 1 fincan şekersiz Türk kahvesi, buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç. Öğle: 1 bardak ayran, 2 adet biber dolması. Akşam: 1 kase cacık, 2 but ızgara tavuk.