Gündem

Krunic, İsmail Yüksek, Mert Hakan, Ryan Kent forma yüzü görmeyecek, Maximin'e yeni görev, ilk 11 değişti

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho bir ismin daha üstünü çizdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçında kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. İşte Mourinho'nun yeni kararı...

Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eleyip 3. eleme turuna kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho kadroda revizyona gidiyor.

Portekizli teknik adamın, Lugano ile oynanan rövanş maçının ilk 11'inde 2 değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Herkes salı günü oynanacak mücadeleye odaklanırken, bugüne kadar kadro tercihleriyle herkesi şaşırtan Teknik Direktör Jose Mourinho’nun bu kez yeni transferlere şans vereceği öğrenildi.

Milliyet'te yer alan habere göre Mourinho, Lille maçında yeni transfer Allan Saint-Maximin'e görev verecek.

Yenilere verilecek şansın yanında artık Rade Krunic’in üstü tamamen çizildi.

Lugano ile oynanan ilk maçta 90 dakika görev yapan, rövanşta ise kötü performansının ve taraftar tepkisinin ardından oyundan alınan tecrübeli futbolcunun ekstra bir durum olmadığı sürece yedek kulübesinde kalacağı öğrenildi.

Krunic’in aksine sakatlıktan çok iyi dönen ve Lugano ile oynanan rövanş maçında mücadele ve fizik gücünden hiçbir şey kaybetmediğini gösteren İsmail Yüksek merkez orta sahada görev alacak.

Jose Mourinho’nun da ne olursa olsun hiçbir şekilde artık Krunic tercihini değerlendirmeyeceği, geçen sezonun ilk 11’inde değişilmez isim olan İsmail ile yoluna devam edeceği bildirildi.

ÖNCE SAVUNMA

Lugano karşısında oynanan iki maçta yenilen 4 golün ardından Teknik Direktör Jose Mourinho’un en büyük odak noktasının savunma olduğu öğrenildi.

Lille ile olan eşleşmenin daha çetin geçeceğini düşünen Portekizli çalıştırıcı dün itibariyle başlanılan çalışmalarda defans oyuncularını sürekli uyardığı bildirildi.

Takım halinde ortaya konacak savunmanın önemli olduğunu düşünen tecrübeli çalıştırıcı salı gününe kadar oyuncularına bunu adeta ezberletecek ve maç boyunca ortaya konacak savunma oturacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 6 Ağustos Salı günü TSİ 21:30'da deplasmanda Lille ile karşı karşıya gelecek.