Gündem

MasterChef'te ilk 10 hazır! MasterChef 2024 ana kadroya giren yarışmacılar ve yedekler

MasterChef 2024 sezonunda ana kadro için mücadele eden ikinci gurubun son mücadelesi de tamamlandı. Ana kadro için yarışan ikinci guruptan son önlüğün sahibi belli oldu. Peki, MasterChef yedeklerden kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı?

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük bir heyecanla takip ediliyor. son bölümde, ikinci guruptan 4 yedek yarışmacı seçildi. Ana kadroya giren on yarışmacı belli olurken yedeklerden girenler de belli oldu. İşte MasterChef Türkiye yedekler ve ana kadro yarışmacıları...

MasterChef 2024 sezonunun ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Toplam 4 guruptan oluşan takımlardan her hafta biri ana kadroya girmek için mücadele ediyor. Enes "İnanmak lazım. Basit şeylerde hatalarda modum düştü. Bir an vazgeçmiştim ama en son arkadaşlar beni motive etti.

ELENEN İSİM UMUT OLDU: HAYATTA HER ŞEYİ KAYBETTİM Bu akşamın 5. ve elenen yarışmacısı ise Umut oldu. Umut "Burada olmaktan mutluyum. Sizlerle beraber olmaktan da mutluyum. Kaybettiğim için asla üzülmüyorum.

Şinitzel'inin kalın olduğu ve bavyera salatasına soğan bastığı eleştirisi alan Neşe "İyi ki sizi tanıdım. Böyle büyük şeflerin karşısında yemek yapmayı nasip etti Allah."

Yarışmaya yedeklerde devam edecek olan bir diğer yarışmacı ise Akın oldu. Yemeğinde bir hatasının olduğu ve salatasının çok iyi olduğu belirtildi şefler tarafından.

İLK GURUPTAN MASTERCHEF'E YEDEKLERDEN GİRENLER 1. Bera 2. Huriye 3. Bartu 4. Şeyhmus

MasterChef Türkiye'nin final turunun ilk etabı, izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. 12 kişilik yarışmacı kadrosu, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan Kilis tava hazırlamak için kıyasıya bir mücadele sergiledi. Gecenin sonunda, yaptığı yemekle rakiplerini geride bırakarak jüri üyelerinin beğenisini kazanan isim Zeynep oldu

İKİNCİ GURUPTAN YEDEKLERE GİREN İLK YARIŞMACI MasterChef'te ilk etapta en iyi tabağı çıkaran Şirin oldu.

İKİNCİ GURUPTAN YEDEKLERE GİREN 2. YARIŞMACI MasterChef'te ilk etapta en iyi tabağı çıkaran ikinci yarışmacı ise Yudum oldu. Böylelikle Yudum ve Şirin yedeklerdeki yerini aldı. Geriye kalan simler ise ikinci etapta yeniden yarışıp son şanslarını deneyecekler.