Gündem

MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren 2. yarışmacı kim oldu? 16 Ağustos MasterChef sonuçları...

MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümde, yedek yarışmacılar ana kadroya girebilmek adına tezgah başına geçti. İşte 16 Ağustos 2024 Cuma MasterChef yedeklerden ana kadroya dahil olan son yarışmacı...

MasterChef'te yedeklerden ana kadroya girecek ikinci isim belli oldu. Hatırlanacağı gibi haftanın son dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımdan Ezgi ve Zeynep eleme potasına giden yarışmacılar olmuştu. Peki, "MasterChef kim kazandı? 16 Ağustos MasterChef yedeklerden ana kadroya kim girecek?

16 AĞUSTOS MASTERCHEF KİM KAZANDI, ANA KADROYA KİM GİRDİ? Şeflerin değerlendirmesi ardından ikiinci tura geçen isimler Huriye, Akın, Sercan, Adel, Erim ve Şirin oldu. Altı yarışmacı ikinci turda Tom Yum Goong çorbasını yaptı.

MasterChef ana kadrosuna giren isim belli oldu. Ana kadroya yedeklerden dahil olan isim şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Şirin oldu.

Haftanın sonunda eleme adayı olarak seçilen Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep arasından bir isim yarışmaya veda edecek.

MASTERCHEF YEDEKLER 2024 Bera, Huriye, Bartu, Yudum, Şirin, Erim, Ensar, Sercan, Beyzanur, Adel, Enes, Akın, Şeyhmus.