Gündem

Mauro Icardi ayrılıyor! Galatasaray'da deprem, yeni takımını açıkladılar

GALATASARAY HABERLERİ... Nicola Zalewski transferinde şu ana kadar istediğini alamayan ancak son ana kadar umudunu koruyacak olan Galatasaray'da bir yandan da Mauro Icardi sürprizi yaşandı. İşte deprem etkisi yaratan haberin detayları...

Victor Osimhen'i renklerine bağlayarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray'da Nicola Zalewski transferinde çıkan kriz, camiayı bir hayli sarstı. Aslan, lige üçte üçle başlamasına rağmen bir anda kaosa sürüklendi.

Galatasaraylı taraftarlar, takımın son iki sezonu şampiyon tamamlamasına rağmen mevcut yönetime bir hayli öfkeli.

Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın ayrılmasına rağmen takıma kanat takviyesi yapılamamış olması sarı-kırmızılı futbolseverleri çileden çıkardı.

Nicola Zalewski ile çalkalanan gündeme bir de Mauro Icardi eklendi... Galatasaray'ın Arjantinli golcüsünün, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takıma geldiğinden bu yana saha dışında özel hayatıyla da gündeme oturdu. Çift, son olarak ayrılıklarıyla gündeme gelmişti.

Son olarak katıldığı televizyon programında konuşan Wanda Nara, Mauro Icardi ile ilişkisi hakkında ''inişli çıkışlı' ifadelerini kullandı.

Bu ilişkiyi yeniden inşa etmek istediklerini itirafında bulunan Wanda Nara'nın Arjantin'de yaşamak istediğini söylemesi Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi.

Röportaj veren Wanda Nara'nın, "Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" sözleri barışma iddialarını tekrar gündeme getirdi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Wanda Nara'nın "Arjantin'de yaşıyorum ve artık burada kalacağım. Burada yapacağımız harika bir proje daha var..." demesi Galatasaray taraftarını endişelendirdi. Ünlü modelin açıklamaları, "Barışacaklarsa Icari Arjantin'e mi dönecek?" sorusunu zihinlere getirdi.

Öte yandan Mercado de Bola'da yer alan habere göre Mauro Icardi'ye transfer teklifi geldi. Söz konusu haberde Brezilya ekibi Flamengo'nun, ocak ayında Icardi'yi transfer etmek için çalışmalara başladığı bildirildi.

SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin kulüple sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro.