Gündem

Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! 'Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz'

Bir süredir farklı lokasyonlarda tatil yapan güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Bodrum'un Güvercinlik ilçesinde bulunan lüks bir otelde görüntülendi. Plajda kardeşiyle birlikte keyifli anlar yaşayan güzel oyuncu, kahkahasıyla plajdaki bütün dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz aylarda adı Sergen Yalçın'la aşk iddialarına karışan oyuncu Melisa Döngel, 4 gün önce akşam saatlerinde Bebek'te objektiflere takılmıştı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ünlü isim, aşk hayatının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yapmıştı.

Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel'in (24), gönlünü Sergen Yalçın'a (51) kaptırdığı iddia edilmişti. Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları söylenen ikilinin, yaş farkı da gündeme damga vurmuştu. İddiaların ardından Sefo, Instagram hesabından kusma emojisiyle paylaşım yapmıştı.

'TOPLANTI YAPTIK'

Melisa Döngel, geçen hafta Bebek'te objektiflere takılmıştı. Ünlü isim, gazetecilerle konuşarak menajeri ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yediklerini söylemişti.

"Şahsımıza ait yeni projelerimizin bir toplantısını yaptık. Yaz devam ediyor o yüzden yaz sonrası için net bir şey konuşamıyorum" diyen oyuncu, "Okuduğum projeler var şu an en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı. 'ONLAR ESKİ FOTOĞRAFLARIMDI' Döngel, geçtiğimiz haftalarda yaptığı tatil paylaşımları hakkında, "Ben çalıştım, sinema filmi çektik. Onlar benim eski fotoğraflarımdı. Bir iki kez minnacık tatil yaptım. Orda bir sürü fotoğraf çektim onları paylaşıyorum" diyerek gülmüştü.

'BEN BİLDİĞİNİZ GİBİ SAP, KİMSESİZ'

Döngel, aşk soruları karşısında ise şu açıklamayı yaptı: "Hiç kimse yok. Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz!"

KAHKAHASI YANKILANDI

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Melisa Döngel, keyifli anlarıyla magazincilerin objektifine takıldı.

Bodrum'un serin sularının keyfini çıkaran güzel oyuncu, bol bol kahkaha attı ve güneşlendi.

Melisa Döngel (24) kendisi gibi oyuncu olmak isteyen kardeşi Elif Döngel (20) ile Bodrum’da. Kaldıkları otelin plajında önceki gün görüntülendiler.

Tüm dikkatleri üzerine çeken kardeşler bir süre şezlongda oturup güneşlendi. Daha sonra serinlemek için denize girdiler.