Spor

Melissa Vargas'tan bir harika performans daha: Dominik Cumhuriyeti maçına damga vurdu!

Paris 2024 Olimpiyatları C grubu ikinci maçında Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Maçın öne çıkan oyuncuları arasında Melissa Vargas ise birinci sırada yer alıyor.

Melissa Vargas, Paris 2024 Olimpiyatları C grubu Hollanda maçında gösterdiği üstün performansın ardından bir de Dominik Cumhuriyeti maçında izleyicileri büyülemeyi başardı.

BAŞROL YİNE O OLDU

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup etti. Melissa Vargas, Türkiye'nin Dominik Cumhuriyeti karşısındaki galibiyetinde yine 30 sayıyı geçerek başrol oynadı.

Müsabakaya Melissa Vargas'ın performansı damga vurdu. Melissa Vargas’ın C grubu Hollanda maçında gösterdiği performans da gözlerden kaçmamıştı.

31 sayı (24 hücum, 4 ace, 3 blok) kaydeden Melissa Vargas, Filenin Sultanları'nın çeyrek final biletini almasını sağladı.

FİLENİN SULTANLARI ÇEYREK FİNALDE

Paris 2024 C Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti'yle karşılaşan Filenin Sultanları, dördüncü seti 25-15 kazanarak maçı 3-1'lik galibiyetle tamamladı.

Bu sonuçlarla Filenin Sultanları çeyrek finale yükseldi.

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - İtalya voleybol maçı, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları C Grubu son karşılaşmasında oynanacak. Filenin Sultanları, gruptaki son maçında güçlü rakibi İtalya ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye'nin altın madalya hedefi doğrultusunda önemli bir adım atacağı bu maç, 4 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da başlayacak. Voleybolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi TRT Spor ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.