Ekonomi

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Son dakika faiz kararı detayları!

Merkez Bankası faiz kararı bugün gerçekleştirilecek olan TCMB PPK tarafından gerçekleştirilen toplantının ardından belli olacak. Peki, Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merkez Bankası faiz kararı, piyasalar tarafından büyük ölçüde önem arz etmesi nedeniyle merak ediliyor ve araştırılıyor. Piyasaları yakından ilgilendiren faiz kararı için PPK 23 Temmuz Salı günü bir araya gelecek ve gerçekleştirilen toplantıda veriler değerlendirilecek. Peki, Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı? TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez bankası faiz kararı son dakika!

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI?

Merkez Bankası faiz kararı henüz açıklanmadı. (TCMB) Para Politikası Kurulu 23 Temmuz (Bugün) tarihinde toplanacak. Böylece birçok kişi tarafından yakından takip edilen Merkez Bankası faiz kararı belli olacak.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı 23 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek ve gerçekleştirilen toplantının ardından Merkez Bankası faiz kararı 14:00’da açıklanacak.

GEÇEN AY FAİZ KARARI NE OLMUŞTU?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Haziran ayı faiz kararını açıkladı. Kurul, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit tuttuğunu bildirdi. Daha sonrasında gözler bugün açıklanacak olan Temmuz ayı faiz kararına çevrildi.

MERKEZ BANKASI HAZİRAN AYI FAİZ KARARI NE OLDU?

Fatih Karahan başkanlığında toplanan Kurul'un, politika faizinin yüzde 50'de sabit kalmasına karar verdiği bildirmişti.

PİYASA KATILIMCILARI ANKETİ SONUÇLARI

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, Tüketici Fiyat Endeksi'nde (TÜFE) yıl sonu artış beklentisi yüzde 42,95 oldu.