Gündem

Müge Anlı ne zaman başlıyor 2024? Müge Anlı yeni sezon yayın tarihi ayın kaçında, ATV Müge Anlı yeni sezon ne zaman?

Müge Anlı ne zaman başlıyor 2024? Müge Anlı’nın yeni sezonu merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert her bölümde kayıplar bulunuyor, cinayetler çözülüyor, küsler barıştırılıyor. Sezon finali yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 2024 sezonunun ne zaman yayımlanmaya başlayacağı ağustos ayıyla birlikte araştırılmaya başlandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl 4 Eylül’de yeni sezonu başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in bu sezon ne zaman başlayacağına yönelik araştırmalar arttı. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor 2024? Müge Anlı yeni sezon yayın tarihi ayın kaçında, ATV Müge Anlı yeni sezon ne zaman?

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yapmıştı. Müge Anlı Tatlı Sert’in 9 Eylül’de başlaması bekleniyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 16 sezon boyunca kesintisiz ekrana geliyor. ATV'de seyirci karşısına çıkan programda Müge Anlı'ya avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen eşlik ediyor.