Gündem

Murat Boz’dan nostaljik fotoğraf! ‘Bir elinde yarın, öbür elinde dün’

'Zeytin Ağacı' dizisinin yeni sezonuyla gündemde olan şarkıcı Murat Boz, yıllar önce çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Şarkıcılık kariyerinin yanında oyunculuk kariyeriyle de gündeme gelen Murat Boz, 11 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından çocukluk fotoğrafına yer verdi.

"80'Lİ ÇOCUK"

Yakışıklı şarkıcı, nostaljik kareye, "80’li çocuk. Bir elinde yarın, öbür elinde dün" notunu düştü. Murat Boz'un paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Öte yandan Murat Boz neden Zeytin Ağacı’nın galasına katılmadığını da geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı

Son çıkan albümü hakkında konuşan Boz, “Önümüzdeki süreçte kliplendireceğim birkaç şarkımız daha var. Sonrasında da sürprizlerim olacak” diye konuştu.

Ünlü popçu muhabirlerin “Uzun süredir yanınızda birini göremiyoruz. Murat Boz aşka küstü mü?” sorusuna ise “Niye küseyim canım? Olduğu zaman görürsünüz zaten.

Ben öyle şeylerden kaçmıyorum. Bu dönem yok ama aşka kapalı değilim. Olursa da zaten el ele karşınıza muhakkak çıkarız” diye karşılık verdi.

Tarih yüzünden galaya katılamadım

Rol aldığı dizinin geçtiğimiz gün yapılan galasına katılmayan Murat Boz, “O gün özel bir etkinlikteydim. Tarihleri netleştiremedik ama orada arkadaşlarımın yanında olmayı çok isterdim” dedi.