Gündem

Nez aldatılma itirafıyla şaşırttı: Demek biz bitti dedim

Yeni boşanan oyuncu Onur Atilla ile yeni bir aşka yelken açan Nez’in ilişkisi biranda magazin gündemine oturdu. Rüştü Onur Atilla ile aşkı tam gaz devam eden Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu. Şarkıcı ilişkileriyle ilgili yaptığı itiraflarla dikkat çekti.

Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliği 10 Haziran'da sona eren Rüştü Onur Atilla, boşanmasından 20 gün sonra Nez ile tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmış ve aşklarını ilan etmişti.

Aşkları aldatma iddialarını gündeme getirirken Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Nez, hem kariyeri hem de özel hayatındaki aldatma itiraflarıyla gündeme geldi.

"ASLA KAVGA ETMEDİM"

Aldatılma hikayesi olduğunu söyleyen Nez, şu ifadeleri kullandı: Üç kez evlendim, birinde aldatıldım. Evde yakaladım ve asla kavga etmedim. Çok sakindim, herhalde 'biz bittik' dedim. 'O yüzden yaptı bunu' dedim. İkimize kızdım; neden birimiz cesaret edip de 'bu iş bitti' demedik diye. Aldatılmak beni olgunlaştırdı. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakabiliyorum.

Ünlü isim, "Çevremde 'Ben hiç aldatılmadım' diyen arkadaşlarım var, gülüyorum 'Nereden biliyorsun' diye. Aldatılmadım diyen kendisini aldatıyordur" şeklinde konuştu.

"AŞIK OLMADAN MANTIK İLİŞKİSİ YAŞAYAMAM"

Nez, "Kameralardan kaçan birisi değilim. Hayatımda biri olduğu vakit görüyorlar. Ben aşk yaşayan bir insanım. Mesleğime aşık olmalıyım, hayatıma aşık olmalıyım. Aşk benim her anlamda, her anımda olması gerekiyor. Ben aşk kadınıyım. Aşık olmadan mantık ilişkisi yaşayamam. Herkes sevdiğini söylemeli. İlişkilerde en önemli şey ise saygı" diyerek aşkını saklamadığını belirtti.

Eski ilişkilerine dair soruları da yanıtlayan şarkıcı, "Eski sevgililerimin hepsi benim arkadaşım. Hiçbir kadın, hiçbir erkek vazgeçilmez değildir. Sen o insanla yaşamıyorsan 'güle güle' demeyi bileceksin. Severken saygıyla seviyorsan, ayrılırken de saygıyla ayrılacaksın" diye konuştu. Nez, geçmiş ilişkilerinin ona olgunluk kattığını ve hayatında önemli dersler çıkardığını da söyledi.