Gündem

Öğrenci abonman ne kadar oldu? İETT öğrenci aylık abonman kaç TL oldu, ne kadar zam geldi? İETT öğrenci aylık abonman yeni fiyat!

İETT öğrenci aylık abonman fiyatı, İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 zam yapılmasının ardından gündeme geldi. Peki, Öğrenci abonman ne kadar oldu? İETT öğrenci aylık abonman kaç TL oldu, ne kadar zam geldi?

Öğrenci abonman ne kadar oldu? Merak ediliyor. İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 zam yapıldı. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Temmuz ayı toplantısında alınan karara göre, toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Peki, Öğrenci abonman ne kadar oldu? İETT öğrenci aylık abonman kaç TL oldu, ne kadar zam geldi? İETT öğrenci aylık abonman yeni fiyat!

ÖĞRENCİ AYLIK ABONMAN NE KADAR OLDU?

Öğrenci aylık abonman ücreti, yapılan zamla birlikte 250 TL'den 282,5 TL'ye yükseldi. Öğrenciler için uygulanan tek biniş ücreti, yapılan zamla birlikte değişti. Önceki tarifeye göre 10 TL olan öğrenci biniş ücreti, artık yüzde 20’lik bir artışla 12 TL olarak belirlendi.

İETT ÖĞRENCİ AYLIK ABONMAN KAÇ TL?

Aylık öğrenci abonman ücreti 250 TL'den 282,5 TL'ye yükseldi. Abonman ücretlerindeki bu artış, zam oranının etkisini net bir şekilde gösteriyor. Önceki ücretin artırılmasıyla birlikte, öğrenci kartıyla yapılan her bir biniş artık daha yüksek bir maliyete sahip olacak.

İETT ÖĞRENCİ AYLIK ABONMAN YENİ FİYATI

Öğrenciler için geçerli olan aylık abonman ücreti, 250 TL’den 282,5 TL’ye yükseltildi.

İSTANBUL’DA TOPLU TAŞIMAYA ZAM MI GELDİ?

 İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 zam yapıldı.

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Temmuz ayı toplantısında alınan karara göre, toplu taşıma ücretlerine zam geldi.