Gündem

Sağlık Bakanlığı 419 İşçi İçin Göreve Başlama Duyurusu Yaptı!

Sağlık Bakanlığı, 419 Eski Hükümlü ve TMY doğrultusunda işçi alımı için göreve başlama duyurusu yaptı! Göreve başlama duyurusu ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

Bu durumda da, Merkez Teşkilatına yerleşmeye hak kazananlar atamaya esas belgeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Atama Dairesi Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda belirlenen usule göre elden teslim edileceği bilgisi verildi.

Bakanlık tarafından yayınlanan duyuruya göre, Taşra Teşkilatına asıl olarak yerleşenlerin atamaya esas belgeleri (Ek-1’de belirtilen belgeler) 02 ila 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında başvurularını, şahsen yapması gerekmektedir. Posta, kargo ya da kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sağlık Bakanlığı, 419 Eski Hükümlü ve TMY doğrultusunda işçi alımı için göreve başlama şartları doğrultusunda talep edilecek olan belgeler şu şekilde;

Sağlık Bakanlığı, 419 Eski Hükümlü ve TMY doğrultusunda işçi alımı için göreve başlama duyurusu ile ilgili daha kapsamlı bilgileri ve başvuru sırasında talep edilecek belgelere aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Tarafından Yayınlanan Duyuru Metni

Yerleşenlerden Talep Edilen Belgeler