Siyaset

Savaş müjdeyi verdi: 75 yataklı Çine Devlet Hastanesi yeni yılda açılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ve AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten Çine’de bir dizi temasta bulundu. Savaş, Çine Devlet Hastanesi’nin yeni yılda hizmete açılacağını açıklandı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve AK Parti heyeti, Çine’deki kamu yatırımlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak AK Parti Çine İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelen AK Parti heyeti, ardından yapımı devam eden Çine Devlet Hastanesi ve Çine Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul ve Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Zafer Alkaya, 20 bin metrekare kapalı alanı sahip, 75 yatak, 11 palyatif bakım, 8 yoğun bakım yatak kapasiteli, 28 polikliniği olan hastane inşaatı hakkında bilgi verdi.

29 milyon lira yatırım maliyeti olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları arasında yer alan Çine Gençlik Merkezi inşaatını ziyaret eden AK Parti heyeti, Gençlik ve Spor İl Müdür Cenap Fillikçioğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer’den bilgi aldı.

Savaş: Hayırlı olmasını diliyorum

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Kapasitelerini arttırarak sürekli yenilerini hizmete aldığımız hastanelerimizde, güçlü altyapıları ve kadrolarıyla sağlık alanındaki yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Savaş, “Milletvekilimiz Sayın Av. Ömer Özmen, İl Başkanımız Sayın Av. Gökhan Ökten ve teşkilatımızla birlikte yıl sonuna doğru açmayı planladığımız 20 bin metrekare kapalı alanı ve 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanemizin inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Modern cihazlarla donatılmış hastane projemizin tamamlanmasıyla hemşehrilerimizi fiziki koşulları iyileştirilmiş sağlık hizmetleriyle buluşturacağız. Bu önemli yatırımda emeği geçenlere teşekkür ediyor, şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.