Siyaset

Savaş, Türkiye Buluşmaları kapsamında Afyonkarahisar’da

Adalet ve Kalkınma Partisi TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Genel Merkezi tarafından koordine edilen Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Afyonkarahisar’ı ziyaret etti. Savaş’a partilileri yoğun ilgi gösterirken, bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Türkiye Buluşmaları kapsamında Afyonkarahisar’ı ziyaret etti. Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde bir dizi temasta bulunan Savaş, İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav, İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ve İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan’ı ziyaret etti.

Savaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav’ı ziyaret ettikten sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafa hayırlı işler dileyen, vatandaşlar ile tek tek ilgilenen Savaş’a yoğun ilgi gösterildi.

Teşekkür etti

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Savaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav, Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan ve Kaymakam Özlem Kılıçtürk’e başarılar diledi.

Partilileri ile buluştu: İlk günkü aşkımızla, heyecanımızla..

Türkiye Buluşmaları programının devamında partisinin İscehisar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Savaş, parti üyeleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Savaş’a yoğun ilgi gösterilmesi dikkat çekti.

Savaş, “Türkiye Buluşmaları kapsamında İscehisar İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle bir araya geldik. AK Parti olarak ilk günkü aşkımızla, heyecanımızla ve milletimize olan sevdamızla inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.