Ekonomi

Son dakika emekli ve memur zammı açıklanıyor! Güncel memur ve emekli maaşı zammı

Emekli ve memur maaş zammı bugün TÜİK'in açıklayacağı Haziran ayı enflasyon oranıyla birlikte 6 aylık enflasyon farkına göre belirlenecek! Temmuz ayının gelmesiyle birlikte merak edilen güncel memur ve emekli maaşı zammı hakkında pek çok detay araştırılıyor. Peki, memur ve emekliye zam gelecek mi? Temmuz ayı zammı ne kadar olacak? İşte güncel memur ve emekli maaşı zammı hakkında merak edilenler...

Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK tarafından açıklanan veriler sonrasında "Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emekli maaşları ne kadar oldu?" sorusuna yanıt verilecek! Peki, memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli ve memur zammı ne zaman açıklanacak? İşte en düşük emekli maaşı ve merak edilen tüm detaylar...

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞI NE KADAR OLDU TEMMUZ 2024?

Memur maaşları da enflasyon farkına toplu sözleşme oranının eklenmesiyle netleşecek. Emekli maaşlarına yapılan zam sonrasında 10 bin liranın altında maaş alacak olan emekliler yasa gereğince en düşük emekli maaşı 10 bin TL olduğu için aynı tutarı almaya devam edecekler. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

EMEKLİ VE MEMUR ZAMMI AÇIKLAMASI!

Emekli ve memur zammının 3 TEMMUZ ÇARŞAMBA günü saat 10.00'da TÜİK tarafından bildirilen enflasyon verilerine göre hesaplanacak.

EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ENFLASYON FARKI ORANI YÜZDE KAÇ OLACAK?

Emekli maaşına zam ve enflasyon farkı oranı 3 TEMMUZ 2024 tarihinde açıklanacak. Mevcut rakamların açıklanmasıyla birlikte emekli zammı enflasyon farkı oranı netlik kazanacak.