Spor

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Altın madalya neden olmasın?'

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Voleybol C Grubu 2.maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız için Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'dan açıklama geldi.

South Paris Arena'da oynanan müsabakanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Üstündağ, milli voleybolcuların iki maçta da geriye düştüğünü ancak büyük takım olmanın önemini her seferinde gösterdiğini kaydetti.

Hollanda karşısında 2-0 geride olunmasına karşın takımın toparlandığının hatırlatan Üstündağ, "Hollanda maçında çok iyi bir karakter ortaya koyduk. Mükemmel bir geri dönüş yaparak 3-2 kazandık. Bugün de birinci sete, ilk maçın ilk seti gibi başladık. Burada çok daha erken döndük. Hem galibiyet hem de 3 puanla sonuca gittik. Gruptan çıkmayı garantiledik, çeyrek final hayırlı olsun diyorum. İtalya ile grup liderliği maçı yapacağız. Bu maçı kazanan grupta lider olacak. Burada inşallah toplam 6 maçımız olacak. Her maçı kazanırsak mutlu sona ulaşırız. Her maçı kazanmak için mücadele eden bir takım görüntüsü sebebiyle ben çok mutlu ve memnunum." ifadelerini kullandı.