Gündem

Wan-Bissaka, Guela Doue derken yeni sağ bek belli oldu! Bayern Münih'in yıldızı Galatasaray'ı coşturacak

GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray, sağ bek konusunu neticeye kavuşturmak istiyor. Listenin ilk 2 sırasında yer alan Aaron Wan Bissaka ve Guela Doue ile olan temasların devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Galatasaray sağ bek için iki isim dışında Bayern Münih'in yıldızını getirecek. İşte detaylar...

Sağ bek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue ile yaptığı görüşmelerde önemli adımlar atmıştı.

Ancak başka takımların araya girmesi sonucu Sarı Kırmızılılar’ın işi hayli zorlaştı. Oyuncu cephesi Cim Bom’a gelmek istese de transfer şu an için sekteye uğrayacak gibi duruyor.

Doue’ye gelen teklifler Rennes’in kafasını karıştırdı. Fildişili sağ bek, Cim Bom’a gelmek istese de transfer şu an için sekteye uğrayacak gibi duruyor.

Alternatif planların da üzerinde duran Aslan, daha önceki gündeminde yer alan Aaron Wan-Bissaka için yeni bir teklif yapacak.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile 1 senelik kontratı kalan deneyimli sağ bekin de takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu doğrultuda Aslan’ın, 10 milyon Euro dolaylarında bir öneride bulunması bekleniyor.

Daha önce oyuncu cephesi, sunulan şartlara sıcak bakmıştı. Yaşanan bu gelişmeler doğrultusunda Cim Bom’un, iki oyuncudan birini mutlaka renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Wan Bissaka, United’ın gelecek sezon planlamasında yer almıyor. Aslan’ın, 10 milyon Euro dolaylarında bir öneride bulunması bekleniyor.

Öte yandan Cimbom, Bayern Münih'ten ayrılmak isteyen Noussair Mazraoui ile ilgilenmeye başladı.

Sport Bild'de yer alan habere göre; Josip Stanisic, Joshua Kimmich ve Sacha Boey'in varlığı nedeniyle Bayern Münih'in sağ bek rotasyonunda 4. sıraya düşen Mazraoui, ayrılık talebini Bayern Münih yönetimine iletti.

Galatasaray, , Bayern Münih'ten ayrılması kesinleşen Faslı yıldız için harekete geçti.

Ajax altyapısından yetişen ve 2022 yazında bedelsiz olarak Bayern Münih'e transfer olan Mazraoui, geçen sezon oynadığı 29 resmi maçta 4 asist yaptı.