Teknoloji

Wanda Nara göğüslerini açtı, Icardı alev emojisi attı

Galatasaray'lı futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından göğüslerini öne çıkaran bir paylaşım yaptı. Icardı ise bu paylaşımı kendi hikayesinde yeniden paylaşarak alev emojisi koydu.

Mauro Icardi, saha içerisindeki golleri kadar saha dışındaki özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Wanda Nara ile fırtınalı bir aşk yaşayan Mauro Icardi, en sonunda Wanda'nın kendisine açmış olduğu boşanma davası sonrasında depresif tavırlarıyla gündeme gelmişti. İkilinin artık birbirleriyle beraber olma ihtimali az olarak görülürken sosyal medyada yapılan bir paylaşım kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Bildiğiniz gibi Wanda, sansasyonel paylaşımlar yapmayı seviyor. Sosyal medyada gündeme gelmeyi çok seven güzel isim, bu sefer de rahat durmadı. Instagram hesabı üzerinden göğüslerini öne çıkaran bir hikaye paylaşan Wanda Nara, bu paylaşımı sonrasında bir kez daha tartışmaların odağı haline geldi. Ancak tartışmaa konusu olan tek şey, Wanda'nın bu paylaşımı değil.

Wanda Nara göğüslerini açtı, Icardı alev emojisi attı

Zira Icardi, şaşırtıcı bir şekilde Wanda Nara'nın bu paylaşımını aldı ve kendi hikayesi üzerinden yeniden paylaştı. Bu paylaşımına bir de alev emojisi koyan Icardi'ye tepkiler çığ gibi büyüdü. Kendi karısını bu şekilde paylaşması sonrasında sosyal medyada yapılan yorumlarda Icardi'nin bu paylaşımına anlam verilemedi.

Ayrıca Wanda ile ayrı olmasına rağmen Icardi'nin paylaşımı sonrasında Galatasaray'lı taraftarlar "Bu çocuk adam olmaz" yorumlarında bulundu. Kimileri ise çiftin yeniden barışabileceğini öne sürerek yıldız futbolcuya desteklerini iletti.