Gündem

Yusuf Yazıcı Fenerbahçe'de! Jose Mourinho sağ gösterip sol vurdu, Beşiktaş'a tarihi çalım

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho ile gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya başlayan Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın ilgilediği yıldız futbolcu için sürpriz bir şekilde devreye girdiği ortaya çıktı. Gündeme bomba gibi düşen haberi Fransız basını duyurdu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile girdiği yarışta şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon şampiyonluk hasretine son vermeyi amaçlıyor. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'de mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'in eski stoperi ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli takımın bonservisini aldığı Çağlar Söyüncü, dün sağlık kontrolünden geçti. Fenerbahçe'den yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: "3+1 yıllık sözleşmeye imza atan oyuncumuz Çağlar Söyüncü'nün sağlık kontrolleri Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirildi."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli kulübün YouTube kanalına konuştu. Portekizli teknik adam transferle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

AYRILIK SİNYALİ

Takımdan gönderilecek futbolcular olduğunu vurgulayan Mourinho, "EURO 2024'ten sonra birçok oyuncu aramıza katılacak. Takımımızdan ayrılacak oyuncular da olacak. Şu anda yaşadığımız zorluk, EURO 2024'ten kaynaklanıyor. Transfer döneminde duygusal olarak değil akıllıca davranmak istiyoruz" dedi.

'BASIN İÇİN KEYİFLİ!'

Transfer haberleriyle alakalı konuşan Mourinho, ezeli rakiplerine de gönderme yaparak şu ifadeleri kullandı: "Basın için transfer dönemi 12 ay boyunca açıktır. Bu insanlar için de keyiflidir.

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'A GÖNDERME!

Bazı takımlar şimdiden çok transfer yaptı, lig için iyi ama umarım maaşları ödeyebilirler. Ama bu bizim problemimiz değil. İhtiyacımız olan profilleri belirledik."

YUSUF YAZICI BOMBASI!

Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre, uzun süredir Beşiktaş'ın ilgilendiği Yusuf Yazıcı'ya Fenerbahçe de talip oldu. Bu son dakika haberi, adeta gündeme damga vurdu.

FENERBAHÇE VE AC MİLAN!

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "Lille'den yeni ayrılan Türk oyuncu Yusuf Yazıcı'nın kapısında bir dizi talip var. Bunların başında eve dönüş için Fenerbahçe ve Lille'in eski teknik direktörü Paulo Fonseca'nın çalıştırdığı AC Milan geliyor.

'FENERBAHÇE YAKINDAN TAKİP EDİYOR'

Fenerbahçe, Türk oyuncunun EURO 2024'teki performansını yakından takip ediyor. İstanbul kulübü 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için henüz resmî bir teklif yapmadı ancak ilgi var.

'BÜYÜK BİR RAKİPLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALACAK'

Ancak, şu anda Jose Mourinho tarafından çalıştırılan Türkiye ikincisi, büyük bir rakiple mücadele etmek zorunda kalacak: AC Milan...

Bunun da iyi bir sebebi var: Rossonerri kulübünün yeni teknik direktörü, Yusuf Yazıcı'yı yanına almak isteyen eski Lille Teknik Direktörü Paulo Fonseca'dan başkası değil."