Aydın’da Gaziler Günü törenle kutlandı Aydın’da Gaziler Günü törenle kutlandı
GALATASARAY HABERLERİ... Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Takımın yıldız oyuncusu ayrılıyor, yeni takımla anlaşma sağladı. Galatasaray bu transferden 8.5 milyon euro bonservis bedeli kazanacak. İşte haberin detayları...

Turkcell Süper Kupa’da Beşiktaş’a 5-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 1.haftasında evinde Hatayspor’u ağırladı.

Galatasaray rakibini 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı. Cimbom’a galibiyeti getiren golleri 80. dakikada Mauro Icardi ve 90’da Michy Batshuayi kaydetti.

Galatasaray rotasını ligin 2.haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maça çevirdi.

Sarı-kırmızılı takımda bir ayrılık da yaşanabilir. Teknik direktör Okan Buruk’un Süper Kupa maçı sonrası eleştirdikten sonra profil resmini karartmasıyla gündeme gelen diği Fildişi Sahilli futbolcu Wilfreid Zaha,Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Ertan Süzgün’ün haberine göre İngiltere Premier Lig’e yeniden yükselen Leicester, Wilfried Zaha’nın kiralık transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

Leicester, Galatasaray’a bonuslarla beraber yaklaşık 8.5 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncunun maaşını Galatasaray ödeyecek.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Galatasaray formasıyla çıktığı 43 maçta 10 gol atıp 5 asist yaptı.