Gündem

2024 KPSS Alan Bilgisi sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevapları yayınlandı mı?

2024 KPSS Alan Bilgisi 3. oturum, 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 10.15 itibarıyla başladı. İstatistik, muhasebe ve işletme alanlarından oluşacak bu sınava 171 bin 655 aday başvuru yaptı. Sınava giren adayların en çok merak ettiği konuların başında ise KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yer alıyor. Bunun yanı sıra soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağı, kitapçıklara nereden ulaşılacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor. İşte KPSS ile ilgili tüm detaylar…

KPSS’nin üçüncü oturumunda istatistik, muhasebe ve işletme soruları çözüldü. Oturumun sona ermesinin ardından sınava giriş yapan adaylar, bu sınava ait soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevapları yayınladı mı?

2024 KPSS ALAN BİLGİSİ 3. OTURUM SONA ERDİ

2024 KPSS Alan Bilgisi üçüncü oturum, 21 Temmuz saat 10.15 itibarıyla başladı. Memur adayları, sınav binalarına saat 10’da giriş yaptı. 10’dan sonra hiçbir aday sınav binasına alınmadı. Alan Bilgisi 3. oturum. 12.55 itibarıyla sona erdi.

2024 KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi 3. oturum, 21 Temmuz saat 12.55 itibarıyla sona erdi. Sınava giriş yapan adayların merak ettiği konular arasında sınav sonuçları ne zaman açıklanacak yer alıyor. 2024 KPSS sonuçları, 23 Ağustos tarihinde açıklanacak.

KPSS SONUÇLARINDA HANGİ BİLGİLER YER ALACAK?

23 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacak olan KPSS sonuçlarında hangi bilgilerin yer alacağı adaylar tarafından araştırılıyor. KPSS sonuç ekranında sınava giren adayların testlerdeki doğru ve yanlış cevap sayısının yanı sıra KPSS puanı yer alacak. Adaylar, bu bilgilere ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ulaşabilecekler.

KPSS LİSANS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024

KPSS Alan Bilgisi 3. oturumun sona ermesinin ardından sınava giren kişiler, soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. ÖSYM tarafından kitapçıklarının yayınlanmasının ardından detayları haberimizden bulabilirsiniz.