Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi ile Aydın’ın Didim ilçesi ve Marmaris ile Fethiye arasında 1 Temmuz 2024 tarihinde başlatılan karşılıklı feribot seferleri iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın birlikte açılışını yaptığı iki deniz hattı yolcu bulunamaması nedeniyle kapatıldı.

2025 YAZ SEZONUNDA YENİDEN BAŞLAYACAK

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 1 Temmuz’da başlatılan ve Didim-Turgutreis-Bodrum ile Marmaris-Fethiye hatlarında hizmet veren deniz otobüsü seferlerinin, vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü, ancak talebin azalmasıyla birlikte 15 Eylül itibariyle ara verildiği ifade edildi. Açıklamada, deniz otobüsü seferlerinin 2025 yaz sezonunda tekrar başlayacağı belirtildi.

Seferlerin sona erme nedenleri arasında hava şartlarının değişmesi ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla yolcu sayısındaki düşüş de yer aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, deniz otobüsü seferlerine 15 Eylül 2024’te ara vererek, 2025 yaz sezonuna kadar durdurma kararı aldı.

Beyin ölümü gerçekleşen şahsın organları 4 hastaya umut olacak Beyin ölümü gerçekleşen şahsın organları 4 hastaya umut olacak